Gohan !! Napisano 27 Stycznia 2016 #389548 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Witam, dałoby radę usunąć broń której nie chcemy, np jak wezmę aka i deagle to mi jest nie potrzebne USP lub GLOCK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 27 Stycznia 2016 #389595 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie da rady Temat juz byl Nie wszystkim to przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musza Napisano 27 Stycznia 2016 #389673 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 @@Gohan !! Wystarczy że wyrzucisz na początku jedną z broni i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 27 Stycznia 2016 #389684 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie Ty pierwszy o tym piszesz i założę się, że nie ostatni. Jak na razie nic nie da się z tym zrobić. Próbowałem wcześniej, kombinowałem, ale nic z tego nie wyszło. Pozostaje nacisnąć "g" (domyślnie) i wyrzucić pistolet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 27 Stycznia 2016 #389685 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi