Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129086 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nick: karmazynowa broda Wiek: rocznikowo 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam duże doświadczenie w Adminowaniu Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 7, 8 Staż w CS-sie: z 4 lata Steam: Dobra, brak Cs'a na Steamie Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie ma Dlaczego TY .!: Potrzebni są Admini więc dla mnie toja bym się nadał Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: z 3-4 H Kontakt: GG, Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 9 Marca 2014 #129088 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nie widziałem Cię ani razu na serwerze. Nie ma Twojego GT, więc nie grasz. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129099 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Widze cie 1 raz na serwier , link do gt. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129104 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nie widziałem na serverze , nie ma linku do GT ogółem NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129105 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Broda twoje podanie to kpina.........najpierw odrób ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129106 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi