Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129029 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum,+ - Posiadanie mikrofonu,+ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,+ - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,= - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,+ - Minimum 30h przegrane na serwerze,+ - Mile widziane aktywne konto steam,+ Nick:PieRsciOnek Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już tutaj i na innej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:3/4 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Nie wiem. Ponieważ jestem bardzo dużo na serwerze, Ogarniam w ct, Mam mikro, posiadam steam. No i chcę przypilnować porządku na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Zależy jak jest szkoła to mało a ogólnie to 3/4 godziny Kontakt:Jestem ciągle na teamspeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129059 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nie. Twoja aktywność na serwerze jest prawie zerowa. @edit To jak można poprawić aktywność to najpierw popraw a potem składaj podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Marca 2014 #129072 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Na nie. Dostałeś bana, bo odpalałeś, a z odpałami nie lubię grać. Poza tym brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129084 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Na nie Ostatnio mało wchodzisz na serwer Oraz miałes dzisiaj FK ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129097 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 No tak chomik. Ale przecież aktywność można poprawić Freez raz do ciebie zażartowałem i masz problem ? a jak ty do mnie powiedziałeś "pedał" albo "ch*uj" to co możesz ? Holidays Zabiłem cię na mapie "Minecraft" bo zająłem pomieszczenie przed GR a ty powiedziałeś że to jest pomieszczenie przed teleportem do GR i sobie wbiłeś wiec cię zabiłem bo sobie zająłem to pomieszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 9 Marca 2014 #129109 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 No tak chomik. Ale przecież aktywność można poprawić Freez raz do ciebie zażartowałem i masz problem ? a jak ty do mnie powiedziałeś "pedał" albo "ch*uj" to co możesz ? Holidays Zabiłem cię na mapie "Minecraft" bo zająłem pomieszczenie przed GR a ty powiedziałeś że to jest pomieszczenie przed teleportem do GR i sobie wbiłeś wiec cię zabiłem bo sobie zająłem to pomieszczenie Zacznijmy pierscionek od tego że to nie jest pomieszczenie przed GR... Jestem na Nie: - często wdajesz się w konflikty. - wyzywasz - aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 9 Marca 2014 #129176 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Niestety, Twoja aktywność ostatnimi czasy jest szokująca. Kultura też zbyt dobra nie jest. Postaraj się to poprawić, a będziesz miał moje tak. Na dzień dzisiejszy jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 9 Marca 2014 #129204 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Serio? Myślisz że zrobiłeś te 100 reklam masz UB na serive i adma dostaniesz? po moim trupie jestem na nie -aktywność mała jeżeli nie zerowa -kultura wgl najpierw tracisz adma bo wyzywasz, składasz 2 raz podanie, a jak cie nie przyjmują odpalasz sie na swoim własnym turnieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129229 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 O co ci chodzi ? powiedz po prostu że nie chcesz mnie na tej serwerowni a nie głupio gadasz tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129285 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nie, nie i jeszcze raz NIE! Dlaczego? Przezywasz graczy, wiem bo mnie tez to spotkało Aktywność? Wiem moze i nie jestem teraz na serwie bo mi myszka sie rozwalila i mam od lapka .. Ale po twoim zachowaniu nie masz szans Wgl zrobiles te reklamy i co myslisz ze adma po takim czasie dostaniesz? ŚMIESZNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 9 Marca 2014 #129452 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 O co ci chodzi ? powiedz po prostu że nie chcesz mnie na tej serwerowni a nie głupio gadasz tyle z mojej strony Racja NIE CHCE CIE TU W ROLI ADMINa z tym sie zgodze bo rozumiem popełnić błąd nie wytrzymać i wyzwać gracza, ale że takie coś robisz i sie odpalasz to raczej nie masz szans na adma a szczególnie na JB dopóki ja tu gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129577 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 jestem na nie odpalony juz byles dostales bana nie wiem dlaczego wgl cie odbanowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 10 Marca 2014 #129629 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi