Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129029 Napisano 9 Marca 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum,+ - Posiadanie mikrofonu,+ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,+ - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,= - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,+ - Minimum 30h przegrane na serwerze,+ - Mile widziane aktywne konto steam,+ Nick:PieRsciOnek Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już tutaj i na innej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:3/4 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Nie wiem. Ponieważ jestem bardzo dużo na serwerze, Ogarniam w ct, Mam mikro, posiadam steam. No i chcę przypilnować porządku na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Zależy jak jest szkoła to mało a ogólnie to 3/4 godziny Kontakt:Jestem ciągle na teamspeak
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129059 Napisano 9 Marca 2014 Nie. Twoja aktywność na serwerze jest prawie zerowa. @edit To jak można poprawić aktywność to najpierw popraw a potem składaj podanie.
pionteczekessa Napisano 9 Marca 2014 #129072 Napisano 9 Marca 2014 Na nie. Dostałeś bana, bo odpalałeś, a z odpałami nie lubię grać. Poza tym brak kultury.
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129084 Napisano 9 Marca 2014 Na nie Ostatnio mało wchodzisz na serwer Oraz miałes dzisiaj FK ;D
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129097 Napisano 9 Marca 2014 No tak chomik. Ale przecież aktywność można poprawić Freez raz do ciebie zażartowałem i masz problem ? a jak ty do mnie powiedziałeś "pedał" albo "ch*uj" to co możesz ? Holidays Zabiłem cię na mapie "Minecraft" bo zająłem pomieszczenie przed GR a ty powiedziałeś że to jest pomieszczenie przed teleportem do GR i sobie wbiłeś wiec cię zabiłem bo sobie zająłem to pomieszczenie
JNSRR Napisano 9 Marca 2014 #129109 Napisano 9 Marca 2014 No tak chomik. Ale przecież aktywność można poprawić Freez raz do ciebie zażartowałem i masz problem ? a jak ty do mnie powiedziałeś "pedał" albo "ch*uj" to co możesz ? Holidays Zabiłem cię na mapie "Minecraft" bo zająłem pomieszczenie przed GR a ty powiedziałeś że to jest pomieszczenie przed teleportem do GR i sobie wbiłeś wiec cię zabiłem bo sobie zająłem to pomieszczenie Zacznijmy pierscionek od tego że to nie jest pomieszczenie przed GR... Jestem na Nie: - często wdajesz się w konflikty. - wyzywasz - aktywność.
gURna picza Napisano 9 Marca 2014 #129176 Napisano 9 Marca 2014 Niestety, Twoja aktywność ostatnimi czasy jest szokująca. Kultura też zbyt dobra nie jest. Postaraj się to poprawić, a będziesz miał moje tak. Na dzień dzisiejszy jestem na nie.
Johny Opalony Napisano 9 Marca 2014 #129204 Napisano 9 Marca 2014 Serio? Myślisz że zrobiłeś te 100 reklam masz UB na serive i adma dostaniesz? po moim trupie jestem na nie -aktywność mała jeżeli nie zerowa -kultura wgl najpierw tracisz adma bo wyzywasz, składasz 2 raz podanie, a jak cie nie przyjmują odpalasz sie na swoim własnym turnieju
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129229 Napisano 9 Marca 2014 O co ci chodzi ? powiedz po prostu że nie chcesz mnie na tej serwerowni a nie głupio gadasz tyle z mojej strony
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129285 Napisano 9 Marca 2014 Nie, nie i jeszcze raz NIE! Dlaczego? Przezywasz graczy, wiem bo mnie tez to spotkało Aktywność? Wiem moze i nie jestem teraz na serwie bo mi myszka sie rozwalila i mam od lapka .. Ale po twoim zachowaniu nie masz szans Wgl zrobiles te reklamy i co myslisz ze adma po takim czasie dostaniesz? ŚMIESZNE
Johny Opalony Napisano 9 Marca 2014 #129452 Napisano 9 Marca 2014 O co ci chodzi ? powiedz po prostu że nie chcesz mnie na tej serwerowni a nie głupio gadasz tyle z mojej strony Racja NIE CHCE CIE TU W ROLI ADMINa z tym sie zgodze bo rozumiem popełnić błąd nie wytrzymać i wyzwać gracza, ale że takie coś robisz i sie odpalasz to raczej nie masz szans na adma a szczególnie na JB dopóki ja tu gram
Gość Guest Napisano 10 Marca 2014 #129577 Napisano 10 Marca 2014 jestem na nie odpalony juz byles dostales bana nie wiem dlaczego wgl cie odbanowali
Malu Napisano 10 Marca 2014 #129629 Napisano 10 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
9 Mar
11
10 Mar
2
Najaktywniejsi w tym temacie