Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

- Wchodzenia raz dziennie na forum,+

- Posiadanie mikrofonu,+

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,+

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,=

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,+

- Minimum 30h przegrane na serwerze,+

- Mile widziane aktywne konto steam,+

Nick:PieRsciOnek

Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już tutaj i na innej serwerowni 

Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10

Staż w CS-sie:3/4 lata

Steam / NonSteam:Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/80.72.40.110:27027/

Dlaczego TY .!:Nie wiem. Ponieważ jestem bardzo dużo na serwerze, Ogarniam w ct, Mam mikro, posiadam steam. No i chcę przypilnować porządku na serwerze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Zależy jak jest szkoła to mało a ogólnie to 3/4 godziny

Kontakt:Jestem ciągle na teamspeak

Gość Guest

Nie. Twoja aktywność na serwerze jest prawie zerowa.

@edit To jak można poprawić aktywność to najpierw popraw a potem składaj podanie.

Gość Guest

No tak chomik. Ale przecież aktywność można poprawić 

Freez raz do ciebie zażartowałem i masz problem ? a jak ty do mnie powiedziałeś "pedał" albo "ch*uj" to co możesz ?

Holidays Zabiłem cię na mapie "Minecraft" bo zająłem pomieszczenie przed GR a ty powiedziałeś że to jest pomieszczenie przed teleportem do GR i sobie wbiłeś wiec cię zabiłem bo sobie zająłem to pomieszczenie 

No tak chomik. Ale przecież aktywność można poprawić 

Freez raz do ciebie zażartowałem i masz problem ? a jak ty do mnie powiedziałeś "pedał" albo "ch*uj" to co możesz ?

Holidays Zabiłem cię na mapie "Minecraft" bo zająłem pomieszczenie przed GR a ty powiedziałeś że to jest pomieszczenie przed teleportem do GR i sobie wbiłeś wiec cię zabiłem bo sobie zająłem to pomieszczenie 

Zacznijmy pierscionek od tego że to nie jest pomieszczenie przed GR...

Jestem na Nie:

- często wdajesz się w konflikty.

- wyzywasz

- aktywność.

Serio? Myślisz że zrobiłeś te 100 reklam masz UB na serive i adma dostaniesz? po moim trupie jestem na nie

-aktywność mała jeżeli nie zerowa

-kultura

wgl najpierw tracisz adma bo wyzywasz, składasz 2 raz podanie, a jak cie nie przyjmują odpalasz sie na swoim własnym turnieju

Gość Guest

Nie, nie i jeszcze raz NIE!

Dlaczego?

Przezywasz graczy, wiem bo mnie tez to spotkało

Aktywność?

Wiem moze i nie jestem teraz na serwie bo mi myszka sie rozwalila i mam od lapka xD.. 

Ale po twoim zachowaniu nie masz szans

Wgl zrobiles te reklamy i co myslisz ze adma po takim czasie dostaniesz? ŚMIESZNE

O co ci chodzi ? powiedz po prostu że nie chcesz mnie na tej serwerowni a nie głupio gadasz tyle z mojej strony

Racja NIE CHCE CIE TU W ROLI ADMINa z tym sie zgodze bo rozumiem popełnić błąd nie wytrzymać i wyzwać gracza, ale że takie coś robisz i sie odpalasz to raczej nie masz szans na adma :) a szczególnie na JB dopóki ja tu gram

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...