#RELOP Napisano 9 Marca 2014 #121677 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Z racji, że na Codzie 200 nie ma fast downloadu, zrobiłem paczkę plików(modele i RS'y) z Coda. Wystarczy pobrać, wkleić i grać. Po co czekać godzinę? Możesz ściągnąć tą paczkę w minutę! Mam nadzieję, że komuś pomogłem. Jeżeli byłaby możliwość to proszę o podpięcie. http://speedy.sh/TdUJR/CodMod-Paczka.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Marca 2014 #128977 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Popieram, 2 dni temu chciałem wejść sobie pobiegać na Cod 200 ale jak zaczęło się pobieranie i po 10 minutach dalej się pobierało to odpuściłem sobie. Za dużo nawalonych jakiś rzeczy trzeba wszystko ogarnąć może ta paczka Relopa była by lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129125 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Rozmawiałem z aquaxem i powiedział ze od Poniedziałku bd już sie szybko pobierało Zostawiam temat jako informacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129126 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi