Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2014 #124152 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2014 Nick: KiszniaKK Wiek: 15 Data rejestracji na forum:05 marca Czas sp臋dzony na forum:11h 15min Do艣wiadczenie w ocenianiu: Spore By艂em kiedy艣 w Ekipie UnbanTeam Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Jasne, 偶e tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nigdy Dlaczego Ty?:Dlaczego ja hmmm Ogarniam ta posade Lubie pomaga膰 innym duzo siedze na forum chciaz mam ma艂o postuw przegladam je Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Dziennie jakies 4h w weekendy caly dzien 聽 Co艣 od siebie: Hmm Mysle ze pozytywnie rozpatrzy moje podanie Ekipa Multi-Head 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2014 #126599 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head bez ostrze偶e艅 w dziale Admin [serwer]. 聽 聽 聽 na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Marca 2014 #126687 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2014 Aby dostac posade w Ub Team musisz posiadac admina na jednym z serwerw na naszej sieci. Do tego jestes za krotko z nami. Tak wiec przypuszczam ze narazie nie dostaniesz tej funkcji. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Marca 2014 #121777 Udost臋pnij Napisano 9 Marca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi