Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #124152 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nick: KiszniaKK Wiek: 15 Data rejestracji na forum:05 marca Czas spędzony na forum:11h 15min Doświadczenie w ocenianiu: Spore Byłem kiedyś w Ekipie UnbanTeam Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Jasne, że tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nigdy Dlaczego Ty?:Dlaczego ja hmmm Ogarniam ta posade Lubie pomagać innym duzo siedze na forum chciaz mam mało postuw przegladam je Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Dziennie jakies 4h w weekendy caly dzien Coś od siebie: Hmm Mysle ze pozytywnie rozpatrzy moje podanie Ekipa Multi-Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #126599 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Marca 2014 #126687 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Aby dostac posade w Ub Team musisz posiadac admina na jednym z serwerw na naszej sieci. Do tego jestes za krotko z nami. Tak wiec przypuszczam ze narazie nie dostaniesz tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #121777 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi