3x NAAJ Napisano 27 Stycznia 2016 #389471 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 17:07 27.01.2016 Nick admina/gracza, który zawinił: NaWypasie:) Dowody: http://multi-head.pl/index.php/topic/81633-ez-game-aim/#entry430465 <<<--- Admin wrzuca 3 demka na gracza który ma "Aima" http://multi-head.pl/index.php/topic/81635-ssy-ez-game/#entry430460<<-- Dostaje UB Świadkowie: BRAK Uzasadnienie: Tak jak powyżej napisałem admin n!3 dostaracza dowód w postaci 3 demek na gracza który piszę prośbę o UB i tak się staje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 27 Stycznia 2016 #389476 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Hmmm to może tak. Demek nie widziałem to jedno, a dwa nie ośmieszaj się Bo to Wy dajecie ss'y, gdy gracz ma aima? Nie mam 10 oczu i nie widze wszystkiego. A Ub gracz dostał bo ss były czyste. Zastanówcie się bałwanki czasami co robicie. Nie uważasz, że ss'y na aima to zły powód bana? Aim nie znaczy, iż gracz ma wh... A oto temacik za który dałem ub : http://multi-head.pl/index.php/topic/81635-ssy-ez-game/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389506 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Bałwanki ? Temat w dziale "Zgłoś czitera" napisano 16:27 Prośba o ub 16:46 Ub dałeś 16:55 Sprawdź w tym czasie ile było UB (W archiwum chyba tylko 1). W tym czasie kiedy pojawiły się posty ( ) wielkimi literami jest napisane EZ GAME AIM (Zgłoś Czitera) a powyżej był napis SS'y EZ GAME (ScreenShoty) i Ty tego nie widzisz ? (Nie pomyślałem wcześniej ale mogłem walnąć screena ...) To, ze gracz miał czyste screeny tzn Grał czysto? Grał na Antyss ? Niekiedy gracz ma ustawionego aima, ze ledwo widać dlatego ktoś woli strzelić screeny niż robić demko na którym nic nie widać @Edit Jakbyś jeszcze miał wątpliwości http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 27 Stycznia 2016 #389512 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Aima na demku widać jak najbardziej, a na screenach to chyba nie bardzo Po za tym tak nie musze wszystkiego widzieć Rzecz druga nie mogę sprawdzać demek, Opiekunowie wiedzą. A tak po za tym piszesz skarge, za to że dałem ub powtarzam, za CZYSTE screeny. No ale dobrze sprawę rozstrzygnie góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389521 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Aima na demku widać jak najbardziej, a na screenach to chyba nie bardzo Po za tym tak nie musze wszystkiego widzieć Rzecz druga nie mogę sprawdzać demek, Opiekunowie wiedzą. A tak po za tym piszesz skarge, za to że dałem ub powtarzam, za CZYSTE screeny. Demek sprawdzać nie możesz Opiekunowie wiedzą (czyli Ty z przyczyn "prywatnych" nie możesz) Chwilę później dopisujesz Aima na demku widać jak najbardziej (Po czasie -.- ) Pisze skargę bo jeżeli przez okres "5" min są 2 tematy 1- Zgłoś Czitera 2- Prośba o UB czitera .. Temat pod Tematem i Ty nie widzisz? Poczekamy na decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 27 Stycznia 2016 #389522 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Tak własnie z przyczyn "prywatnych" które Ciebie w ogóle nie powinny obchodzić nie mogę do pewnego czasu sprawdzać demek. A więc czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 27 Stycznia 2016 #389528 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 3maj się, ja gracza zbanowałam z myślą o Wh, więc zrobiłam skreeny. Akurat jak byłam na serwerze aima nie było widać, pewnie akurat offnał. Dopiero potem zobaczyłam demko na forum. Ktoś pisał na sb , więc wbiłam. Dla mnie po tych akcjach było bardziej widać WH- na serwerze. pewnie wbiłam w nieodpowiednim momencie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 27 Stycznia 2016 #389531 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 @@Silverka Tak owszem, ale on mi zarzuca, że dałem Ub owemu graczu, za czyste screeny. Na ss widać, iż gracz widzi wrogów na radarze i ss były czyste.. A to, że potem ktoś dodał demko - którego ja nie widziałem - o aima to już nie moja wina... -------------- Właśnie został zbanowany ponownie przez innego admina. Tym razem z dobrym powodem. Nie ze ss za aima.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 27 Stycznia 2016 #389532 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Wszystkiego nie da się zauważyć, nie jest się w kilku miejscach naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 27 Stycznia 2016 #389533 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Wszystkiego nie da się zauważyć, nie jest się w kilku miejscach naraz. Owszem więc skarga jak dla mnie nie słuszna. Bo co innego ss za które dałem ub, a co innego demko które potem oskarża gracza o aima.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Stycznia 2016 #389540 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Kupcie mózgi! I zobaczcie kolejność założenia tematów... To raz... Dwa: SS robi się na? WH! Demka kręci się na? AIM! Więc teraz logika admina? Za co gracz dostał UB? Za ss na których nie było WH! Czy UBT miał prawo dać mu UB? MIAL! Dziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Stycznia 2016 #389541 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi