Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128819 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 [align=center]A K T Y W N O Ś Ć [/align] Paulina ? ? ? Benio ? ? _ Dawid ? ? Bartek ? ? Lidia ? [align=center] [/align] [align=center] [/align] Legenda: [align=center] [/align] ? - aktywność zaliczona x - brak aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130545 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Bardzo dziękuje Wam za aktywność, Waszą pierwszą aktywność. Beniamin napisał shoot News'a z okazji dnia kobiet. Mam tutaj uwagi jedynie co do spójności całego tekstu do wrzucanych ilustracji. Staraj się je robić mniejsze oraz ładnie umieszczać je w tekście. Paulina bardzo ciekawy wywiad. Pytania bardzo osobiste i ten SS ostatni, pikantny. Jednak pamiętaj o tym że nie każdy będzie chciał tak szczegółowo mówić o swoim życiu. Pytaj także o rzeczy które będą mniej krępować osobę dającą wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2014 #133492 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Za tamten tydzień wpłynęły mi dwa usprawiedliwienia : Pauliny i Benka. Czekam do niedzieli na wasze teksty, tj. 23 marca. FAAAJNY, szkoda że bez mojej wiedzy wrzuciłeś wywiad z podania. Dostajesz ostrzeżenie słowne, czekam także na Twój tekst/y do niedzieli tj. 23 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2014 #136209 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Za nami kolejny tydzień pracy w redakcji, a z nim nowe rozliczenie. Paulina, jak zawsze bardzo udany wywiad w Twoim wykonaniu. Zawartość bardzo ciekawa i pełna fajnych wiadomości na temat Tomka. Benio, nic nie napisałeś, jednak obiecałeś mi jakiś super tekst w weekend. Czekam! FAAAJNY, bardzo dobra aktywność wręcz znakomita. Trzymaj tak dalej i nie trać krzepy. Dexi, dzisiaj dostałem Twój tekst i jest to świetne podsumowanie mojego Shot News'a na temat IEM'u. Trzymaj tak dalej. Lidka, pierwszy wywiad po Twoim come back'u. Powiem tylko jedno że czekam na coś lepszego i mam nadzieje że to była tylko rozgrzewka. Chciałem również dodać, iż Paulina, Benio, Fajny, Dexi, mogą już sami wstawiać swoje wywiady. Zawsze jak nie jesteście czegoś pewni to zapytajcie mnie lub kolegów z redakcji. Z miła chęcią przeczytam Wasze teksty i skoryguję przed wstawieniem. Życzę owocnego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi