Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128751 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Podania o admina na PB Kryteria i wzór podania na admina PB Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, Jest - Posiadanie mikrofonu, Posiadam - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Znam regulamin i go przestrzegam. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, Nie mam żadnych konfliktów. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Nwm czy jestem lubiany, wzór dla ludzi daje. - Minimum 30h przegrane na serwerze, Nie jest, ale mogę nadrobić. - Obowiązkowo aktywne konto steam, Mam konto steam i posiadam na nim cs 1.6 - Minimum 16 lat. Mam 14 lat Wzór podania: Nick: uspokuj sie bo dostaniesz wpier Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 razy na only dd2 i raz na pb. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 4 Lata Steam ID:14845 STEAM_0:0:59707979 0 00:57 20 0 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie wiem jak wejść Dlaczego TY .!: Dużo gram w cs'a, głównie na sieci Multi-head.pl. Nie jestem noł-lajfem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 h Kontakt: Steam: Scherdinger. Ts'3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Marca 2014 #128802 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych kryteriów. Server młody, ale to nie zmienia faktu. Podanko za szybko. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi