Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Nick:karis11 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę , że dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 4-5 latek Steam / NonSteam: Nonsteam . Poostaram sie załatwić Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/karis11/80.72.40.110:27034/ Dlaczego TY .!: Myślę ze sie sprawdze . Chciałbym sprobować. Myślę ze dacie mi szansę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Kontakt: GG:8208970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Na nie! -Brak steamu -Mało H przegrane i 3 dni temu zalozone konto pograj troche daj sie poznać pomagaj a wtedy bd na TAk pisz jak nabijesz troche H Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Brak steam, podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...