Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128618 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Gram na serwerze dd2 dziś i dostałem bana. Kolega mi sprawdził ss'y i powiedzial ze sa czyste. Po wstawieniu dostałem informacje ze nie dostaje ub Tutaj sa moje dane : Twój nick podczas grania:xXHexinXx Godzina, data zdarzenia:8 marca 2014r godz 10:39 Mapa:de_dust2 Link do screenów: http://www38.zippysh...19840/file.html STEAM_ID / IP:91.233.158.182 Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Marca 2014 #128642 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 2 ostatnie ssy ten sam kod crc32 dodatokwo inny rozmiar screena niż poprzednie masz możliwość uzyskania ub po zrobieniu własnoręcznie 100 reklam naszej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Marca 2014 #128643 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128644 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi