ninja_przenikacz Napisano 27 Stycznia 2016 #389439 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Twój nick podczas grania: ANDREW Godzina, data zdarzenia: TERAZ Mapa: DUST 2 Link do screenów: nie bylo robionych ban niby za odraze admina haha STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1334440180' [AMXBans] Your IP: '195.135.229.22' [AMXBans] ===================================== opis sytuacji kolo lata na aimie godom do admina bana mu a ten co robi ss'y kolesiowi z aimem to godom mu ciula odrazu banuj a nie ss'y co on pierwszy raz admina nawet kolesia nie sprawdzal tylko ss'y odrazu i tyle NICK admina dzejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 27 Stycznia 2016 #389452 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Zapraszam administratora @ do przedstawienia dowodów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 27 Stycznia 2016 #389580 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 byle wieśniak nie będzie mnie obrażał. Co prawda ss nie mam bo mówiłeś, a raczej zwyzywałeś mnie przez mikro bo jak to sam napisałeś zrobiłem ss zamiast zbanować. Nie wiem zbytnio o jakie dowody chodzi nie "godoles mi ciulaj odrazu bana" lecz po zrobieniu ss wyzywałeś. jezeli jeszcze chcesz porozmawiac to mozemy to zrobic na ts nie na serwerze :fullcap: ps. ban minal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi