Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128509 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nick: im done qq Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): dużo razy byłem adminem, ponieważ daje dobry przykład Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 4 na steam i 3 na non steam Steam ID: STEAM_0:1:33303047 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/im%20done%20qq/80.72.43.106:27027/ wiem, wiem słabo ale od dłuższej przerwy powróciłem do cs i bardzo mi sie spodobał ten serwer Dlaczego TY .!: Chciałbym oczywiście pomóc adminom ogarnąć serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4 do 5 godzin Kontakt: steam/ pw forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Marca 2014 #128515 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Ledwie zacząłeś przygodę na topowym serwerze w Polsce, nie przesadzajmy... Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi