Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128268 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dzis na serwie prowadziłem tak jak zawsze i wszedł kids gurna i zarzucał mi że faworyzuje po czym zaczął mnie obrażać typu zamknij morde itp... Przy tym Był drugi admin i powiedziałem mu żeby go zbanował ,a i poczas prowadzenia wyrzucił mnie z serwa... i poprosiłem o zbanowanie a ten drugi admin powiedział że admin admina nie może zbanować. Proszę mi wytłumaczyć gdzie tak jest napisane? Nigdy nie spotkałem się z czymś takim na innych serwach. Admini mogą obrażać bez ponoszenia konsekwencii. Mają dawać dobry przykład a nie dają. Jeżeli tak jest ma to być natychmiast zmienione bo jeżeli te dzieco mnie obraża to ja go też moge bez ponoszenia konsekwencjii.To samo jest z Fk admin zrobi fk i nie dostanie bana? Nie nie nie to ma być zmienione. Nwm po co mu daliście adma jak to jeszcze dziecko jest jak boi sie banować ucieka przed banowaniem i freekiluje i mówi że on jest pewny że nie zfreekilował najczęstrza odpowiedź a prawda jest inna. PS TO nie jest skarga na te zero tylko pytanie! Jeżeli to prawda to musi to być zmienione.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Marca 2014 #128298 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Adm. Adman nie moze zbanowac. Next rob ss'a lub demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2014 #128310 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Proszę o przedstawienie dowodów. Za "zero" dostajesz 1 punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128325 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Następnym razem nagraj demko. Napisać to może każdy że ktoś mnie obraził itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 7 Marca 2014 #128331 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Szanowny Panie Lajcie, to dla Ciebie, abyś miał pewność: 16. Kategoryczny zakaz banowania adminów również zawieszonych w swych obowiązkach. Chcąc udowodnić winę adminowi nakręcamy demko lub robimy ss`y na własnym komputerze. Dowody przekazujemy H@ lub Super Adminom do rozstrzygnięcia. Tak. Przyznaję się, lekko sie uniosłem używając zwrotu " zamknij mordę" za co Cię przepraszam, ale nie dałeś mi powiedzieć ani jednego słowa. Za każdym razem, gdy próbowałem Ci coś powiedzieć musiałeś mi wejść w zdanie. Nie uniosłem się bez powodu, wiesz o tym bardzo dobrze, że mnie sprowokowałeś, lecz ja, jako administrator nie powinienem się unieść, ale każdy ma swoje granice. Zarzucasz mi wszytko, FK, uciekanie. Słuchaj, ja nie jestem maszyną. Nie wszyto zauważę, nie zawszę będę. Staram się jak mogę, ale jestem tylko człowiekiem. Skoro tyle sytuacji przy Tobie zaistniało, ale niestety dowodó brak. Pojedyńczy FK każdemu się zdarza, nawet najlpeszym. Przemyśl lepiej Swoje skargi, bo na dobrze z tym nie wyjdziesz. Zero dowodów... I wypraszam Sobie, ale nie zniżę się do Twojego poziomu. Przemilczę to jak mnie nazwałeś "zero" . Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128333 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Pfff jest świadek. A poza tym jak by mnie nie obraził to bym nie pisał i sami robcie demka to moja wina ze nie ma HLTV?? Nie wiec ja nic nie musze udowadniac sa swiadkowie że mnie obraził i nie obchodzi mnie to że admin nie może zbanować admina.... Ok czyli ja będe Was obrażał na serwie i nie możecie mi dać bana bo demka nie macie dziękuje ui będe tak robił to to już przegięcie pały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128336 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lajcik nie pozwalaj sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 7 Marca 2014 #128337 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To jak są świadkowie to ich przedstaw! a nie piszesz są świadkowie ale KTO? i przy okazji pisałem już w sprawie HLTV i jakbyś czytał to byś wiedział że trwają prace nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128355 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Świadek To NoToSru proszę do niego napisać i nie spinaj się tak bo widziałem ten post bo sam chciałem o tym napisać ale jak ktoś już napisał to po co 2 raz? Ja żądam zmiany tej głupiej zasady o niebanowaniu adminów i czytanie ze zrozumieniem ! Chomik o zdanie Cię nie prosiłem i takie głupie teksty to do kogoś innego wal i nie mów do mnie Lajcik. I nie jestem świeżak Malu bo na tym serwie gram już od połowy sierpnia ubiegłego roku a to że zobaczyłeś że konto mam założone w lutym to twój problem i ja nie łamie regulaminu tylko Wy nie mówię że wszyscy i nie potrzebuje żadnej twojej łaski. Wy myślicie że ja sobie tak dla jaj piszę żeby komuś reputacje zepsuć ??? Pisze jak jest i nie wciskajcie mi kitu bo za stary na to jestem. Od kąd pamiętam nigdy na serwie nie było HLTV i Wy macie czelność mówić że prace trwają (Przez Pół Roku) ??? Nikt Ci nie odważył się o tym powiedzieć bo każdy się tobie liże i boją Ci się podpaść ,ale na pewno nie ja. Ludzie widzą co się na serwie dzieje i mówią że nie ma sensu zakładać kont na forum bo to strata czasu i żałuje że popełniłem ten błąd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Marca 2014 #128357 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Bez sensu była by opcja banowania adminów. Nikt nie jest bezbłędny, lecz gdy admin się pomyli może odrodzić itp. Wybierając adminów stawiam na kulturę i charakter, dopiero potem aktywność oraz znajomość gry. Jestem przekonany, że jeśli gURna Picza Cie obraził to musiałeś go sprowokować. Po za tym brak dowodów prowadzi do zamknięcia tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 7 Marca 2014 #128359 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 może poczekajmy aż sie NoToSru wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128363 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lajt, akurat na ciebie słyszałem najwięcej skarg że faworyzujesz i robisz fk. @edit Jak masz sprawę do adminów to zapraszamy na ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128369 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 YYYY tak faworyzuje bo chce nauczyć nowych graczy??? I nie faworyzuje tych samych osób tylko nowych? A poza tym Dowody Proszę to że słyszałeś to wiesz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 7 Marca 2014 #128373 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lajt możesz już przestać? z wszystkimi nie wygrasz nie ma takiej siły, zamiast pisać kolejne bezsensowne posty to poczekaj na NoToSru, aż sie wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Marca 2014 #128376 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Świadkowie mi nie potrzebni bo na słowo nikogo nie zbanuje ani nie dam ostrzeżenia. Temat uważam za wyczerpany. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Marca 2014 #128377 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi