bye Napisano 27 Stycznia 2016 #389352 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: _______Bye______ Godzina, data zdarzenia: 13:12 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałem bana permanentnego na dd2 za info na ts. którego jakkolwiek nie było. Nie mam ustawionego na klawisz ts'a co zarazem Idze w parze gdy coś mowie na cs'ie. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy. @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 27 Stycznia 2016 #389357 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Zapraszam admina do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #387763 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie kłam. Wszedłem specjalnie na ts z zmienionym nickiem i usłyszałem, jak do DMC mówiłeś 2 masz na b. Druga rzecz byłeś adminem na Go AWP i teraz co, nie znasz regulaminu. Tu masz regulamin, którego widzę nie znasz: http://multi-head.pl/index.php/topic/4456-regulamin-serwera-odd2-1-i-odd2-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bye Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389361 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Znam regulamin przeczytałem go. Wiem ze ktos z adminstracji wbil na ts. Lecz nic nie mialem do ukrycia. Akurat padłem więc powiedziałem do niego na CSIE ze dwoch trup jeden schody. a ze nie mam na przycisk tylko na wykrywanie glosu dlatego tez uslyszales to na tsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389362 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 ciekawe. Nie wykręcisz się. Co dziennie widzę i słyszę jak pytasz, czy idą na ts. W końcu Cię mam. Bez ub. Żegnam. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bye Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389363 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Pierwszy raz rozmawiałem z graczem DcM na ts'ie podczas gry. Za kazdym razem siedziałem na tsie prywatnym i rozmawialem z adminami awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DcM Napisano 27 Stycznia 2016 #389367 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Kali nie przeginaj.. Po to są te kanały serwerowe by móc sobie pogadać a inf-a ja żadnego nie słyszałem więc ogarnij się.. Za dużo Władzy poczułeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389369 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ciekawe. Nie wykręcaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DcM Napisano 27 Stycznia 2016 #389371 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ciekawe. Nie wykręcaj się. Śmieszny jesteś dosłownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 27 Stycznia 2016 #389372 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Czy admin banujący posiada jakieś dowody, że gracz podawał info przez ts'a ? Przypominam, że każdego bana trzeba dokumentować. Proszę o wstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389374 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Jak mam mieć demko co screen? a ze screena usłyszysz jak dawał info. Nie mam dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 27 Stycznia 2016 #389375 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dodatkowo gdzie Ty widzisz w regulaminie , że nie można podawać infa przez TS? Zakaz nadużywania mikrofonu, spamowania i floodowania. Jest tylko coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszeffka Napisano 27 Stycznia 2016 #389383 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Pierwszy raz rozmawiałem z graczem DcM na ts'ie podczas gry. Za kazdym razem siedziałem na tsie prywatnym i rozmawialem z adminami awp. hahah.. Śmiech na sali. Człowieku zdecyduj Ty sie wkoncu. Najpierw mowisz ze nie gadasz na ts bo jakiego klawisza nie masz ustawionego, a teraz ze pierwszy raz z nim gadales. Mogłes to po cichu chociaz robic, a nie jeszcze bezczelnie pytales na sayiu ludzi, kto wbija na ts. A info musze przyznac miales przednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389384 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Silverka jesteś opiekunką UBT, więc sama powinnaś wiedzieć, że przekazywanie infa na ts jest tak, jak byś włączyła wspomagacze. Jeżeli pisze ktoś regulamin, to proste jest, że taki punkt powinien znajdować się w regulaminie. To działa tak samo jak czitowanie. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bye Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389385 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 hahah.. Śmiech na sali. Człowieku zdecyduj Ty sie wkoncu. Najpierw mowisz ze nie gadasz na ts bo jakiego klawisza nie masz ustawionego, a teraz ze pierwszy raz z nim gadales. Mogłes to po cichu chociaz robic, a nie jeszcze bezczelnie pytales na sayiu ludzi, kto wbija na ts. A info musze przyznac miales przednie. Przepraszam, ale czytaj ze zrozumieniem. Czytanie co drugi wyraz wiadomo ze szybciej ale jak widze bez zrozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389388 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 bye, nie zgrywaj niewiniątka. Proszę Cię. Nie wykręcaj się już. Dawałeś info i robisz to notorycznie, pytając się co dziennie "kto idzie na ts?" odpowiadałem ci, że za info na ts dostaniesz bana. ty do mnie "nie chce dać infa haha". A wszedłem na ts z zmienionym nickiem i co słyszałem 2 masz na b, schody 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bye Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389389 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 bye, nie zgrywaj niewiniątka. Proszę Cię. Nie wykręcaj się już. Dawałeś info i robisz to notorycznie, pytając się co dziennie "kto idzie na ts?" odpowiadałem ci, że za info na ts dostaniesz bana. ty do mnie "nie chce dać infa haha". A wszedłem na ts z zmienionym nickiem i co słyszałem 2 masz na b, schody 1. Jeżeli taki mąry spradz logi z ostatnich dni kiedy siedziałem na ts'ie z kim. I zgraj to z graniem na serwerze. Jeżeli to zrobisz to prosze Ciebie bardzo ale moge wtedy dopiero kontynuować z tobą tą bezsensowną konwersacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszeffka Napisano 27 Stycznia 2016 #389392 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Przepraszam, ale czytaj ze zrozumieniem. Czytanie co drugi wyraz wiadomo ze szybciej ale jak widze bez zrozumienia. Dobrze, dobrze. Nie chce mi sie na ciebie czasu tracic. Idz odpal sobie tsa i dawaj info dalej. Mierny jestes. A jak tak bardzo lubisz te info dawac na ts, to zainwestuj w steam i mixy zacznij grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389394 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie róbmy spamu. Niech ostateczną decyzję podejmie H@. Jeżeli jest możliwość, by nie doszło do kolejnych takich sprzeczek poprawi regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bye Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389395 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dostałem UB od bodajże od @@EvO a dostałęm teraz bana za AB od @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389396 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 to czemu Evo nie pisał mi że dostałeś ub. Daj ip dostaniesz ub a do tej sprawy wrocimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bye Napisano 27 Stycznia 2016 Autor #389398 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 @ Wszystko masz w bansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 27 Stycznia 2016 #389399 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 wracaj, ale do tej sprawy i tak wrócimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 27 Stycznia 2016 #389432 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 @@Kali Gibbs Sentzmentalnie Tz chyba bierzesz jakieś "Wspogamacze" Przez TS3 nie widzisz przeciwników czy szybciej biegasz A poza tym TS3 mamy po to aby pogadać gdy gramty na serwerach :MG: http://scr.hu/0qt8w/9kjpl Wypadało by nie palić głupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 27 Stycznia 2016 #389433 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ale co tu sie?Poco ta kłótnia. W bansie ub juz masz więc zamkne ten cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi