Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127828 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 siema mam problem z aktywacją konta Vip wpisuje hasło tak jak pisało po wpisaniu kodu sms i wyskakuje mi coś takiego : usage: setinfo [ ] na początu myślałem że pomyliłem serwery dd1 1 z dd2 2 ale wszędzie to samo ... piszę do waszych adminów ale chyba mają na to ............ bo nie dostałem od nikogo zadnej wiadomości ... kupiłem Vipa na 30 dni na nick Dixon, jeśli mogę prosić o dodanie tego vipa na Steam mój identyfikator to : 0:1:18671211 dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2014 #127966 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Sprawdziłem i VIP jest dodany, zapewne źle wpisujesz hasło. W konsoli wklep setinfo _pw hasło lub wrzuć do cfg setinfo "_pw" "hasło". W razie problemów zgłaszaj się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2014 #127967 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi