Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127664 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 czesc mam pytanie czemu nie moge wejsc na server pisze could not coonect to server ze nie moge wejsc na serva prubowalem rozne komendy np setinfi _pw i haslo moje ale nic nadal moze mi ktos pomoze bo ja wczoraj kupywaem klase premium i nie chcem wywalic kasy na bloto pomozcie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127674 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Pisałeś na gg, ze działa po wskazówkach moim, wiec temat zamykam, a i pamiętaj, ze jak masz problem to wystarczy pw napisac do mnie raz a porządnie i zawsze pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127675 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi