Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127626 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 czyli ten skrypt co zmienia kolor celownika podczas strzału: alias +kolor "+attack; wait; adjust_crosshair" alias -kolor "-attack; wait; adjust_crosshair" bind "MOUSE1" "+kolor" jest nielegalny?? Skąd ja miałem wiedzieć gram z tym skryptem przynajmniej 5 lat i nikt nie miał z tym problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127629 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Przykro mi, ale u nas wszystkie skrypty są zakazane. Zostaje Ci zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127630 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi