Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127425 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Twój nick podczas gry: M!chas. |PL Godzina, data zdarzenia: 10 min temu Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 26698999 Uzasadnienie: sądze iż na serwer miało miejsce włamanie, bany leciały jak szalone, każdy z powodem 'czitujesz' pierwszy ban został dany z powodem coś tam coś tam ' teraz ja przejmuje serwer' czy coś w ten deseń. prosze o UB, pozdrawiam. PS. jak szybko mogłem tak szybko sie zarejestrowałem i gdzie tylko mogłem poinformowałem o włamaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127430 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Wszyscy już mają ub z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127431 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi