Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127373 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Twój nick podczas gry:kazima Godzina, data zdarzenia:około 16 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 48724142 Uzasadnienie: mam mały problem dostałem bana na tym serwerze i niemam ss jestem dobrym graczem.Mogę grać tak samo a wy zrobicie mi ss lub nagracie demko i sprawdzicie.Demko w sumie jest hltv.Z tego co się dowiedziałem z innternetu mialem za dużo ss w folderze i dlatego się nnie zapisało w folderze w csstrike.Lubię bardzo waszą sieć serwerow ale po co miał bym na steam odpalac niepotrzebne ulepszenia do gry? oto pytanie chcialem się zwrocic do admina ale nie pisalo od kogo dostalem SS . sprawdzilem console i bbyło napisane tam pod tym banem invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL moze wlasnie to zaszkodzilo ss? Piszę do was bo zależy mi na waszej serwerowni macie bardzo doskonale rozwinięte umiejetnosci na Tle doskonalenia serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127379 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ss'y są robione automatycznie masz je napewno szukaj ich w formacie tga http://multi-head.pl/topic/15229-zamkniętywzór-wstawienia-ssów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Marca 2014 #127401 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi