kurort rolson Napisano 26 Stycznia 2016 #389232 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Nick: kurort rolson - forum / beeng - cs Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 05.12/2015 Czas spędzony na forum: 7 dni 11h Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że wysokie, ale nie mnie oceniać Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie, ale to chyba nie problem Byłeś banowany na forum lub serwerze?: kilka razy za jakieś pierdoły Dlaczego Ty?: Ostatnio dużo siedze na forum, wieloletni staż w cs'ie, mogę się przydać Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: siedze praktycznie cały czas Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) jutro 20 dni Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Brakuje mi kilku dni ;d Coś od siebie: Już od dawna korci mnie ta posada i postanowiłem spróbować, a przy okazji nauczyć się czegoś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 27 Stycznia 2016 #389391 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Dobij do wymaganego stażu jako admin i zlóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 27 Stycznia 2016 #389393 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi