Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127358 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Twój nick podczas gry: Krówka Lajcika Godzina, data zdarzenia: ok 17:00 - 2014.03.05 Mapa:jb_anka (czy jakoś tak) IP: 89.65.176.215 Uzasadnienie: Grałem sobie jak zawsze gdy miałem życzenie wybrałem dla siebie FD. W następnej rundzie gdy Multi wpisał prowadzenie i nie wydał jeszcze poleceń to nagle gracz Pierścionek podbiegł do przycisku otwierania cel i go hamsko nacisnął, żeby mnie sprowokować co mu sie udało. Gdy zacząłem mu pisać różne rzeczy(przyznaje się do tego) Nagle dostałem bana za obrazę gracza. Z tego co wiem Pierścionek nie dostał ani minuty bana za sprowokowanie mnie. Z tego co wiem Multi później wyśmiewał się ze mnie i mojego bana. Jego złe zachowaniepodkreśla fakt ,że Pierścionek wyzywał Multiego na początku mapy... Kiedyś gdy ktoś inny go obraził bez wachania wkleił mu bana na 30 min. Prosze o ukaranie MultiPlayGames Świadkowie: Lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Marca 2014 #127363 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Przepraszam Ale ty Jechałeś go od Ku** Ch** I dziwek Wiec zato masz Bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127364 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Szczerze? przyznaje się ale to nie zmienia reszty tweg. zachowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127366 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Brak dowodów. Sam piszesz, że "Gdy zacząłem mu pisać różne rzeczy(przyznaje się do tego) Nagle dostałem bana za obrazę gracza." Zamykam, ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127367 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi