Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] You are banned from this Server! 

[AMXBans] There are 8 minutes and 47 seconds left of your ban. 

[AMXBans] Banned Nickname : Misiu^^ 

[AMXBans] Reason : ' slowa ' 

[AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu 

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3719814 ' 

[AMXBans] Your IP : ' 93.179.194.94 ' 

[AMXBans] =============================================== 

Witam oto taki problem pisałem na U@ że 1 gracz jest odpalony. Po chwili znów napisałem a za 7 minut znowu pisałem że odpalony i dostałem bana za to? LOL widać administracja tu dobra jak pisze że gracz jest odpalony bo wali same banie na U@ to bana mi dawają a nie jemu? :D hah co to za administracja...

Gość Guest
Napisano

Wiem ale po 1 chyba tlyko 7x napisalem na U@ a tak to an ogolnym nicniepisalem a to ze spam na U@ to wiem ale to niespam jak 7x napisalem i po kilku minutach grałem i bana załapałem a ban na 30min był więc może ogarniecie admina? Bo grać se chce z kolegą tam graliśmy i odpalony był wiem bo na aimie jechał to widoczne było ale grał takjakby niemiał (rozpoznałem bo byłem 4x adminem na servach)  a jak juz nic admin ss niezrobił to cóż...

Napisano

Misiu skoro przeklinales admin ma prawo dac Ci bana za kulture badz tak jak jest za "slowa".

Po 2 jezeli admin nic sobie nie robi z u@ zrob jakies dowody i wstaw, lecz najlepsi sie czasem myla i moze tak bylo w Twoim wypadku ?

Ale dobra moze juz niech sie wypowie admin banujacy.

Gość Guest
Napisano

Na U@ nie pisałem przekleństw/obrazy itp ani na sayu:) więc niewiem o co chodzi:) pisałem na U@ ''bOt odpalony'' ''bOt coś ma'' i ''bOt ma aima'' więc tak kilka razy napisałem ale pisze 7x amx to było:) 

P.S. czekam na odp admina

Gość Guest
Napisano

Owszem zgłaszałeś, ale przy tym użyłeś wulgaryzmów i za to dostałeś bana na 30 min. Ban słuszny. Temat do zamknięcia.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...