Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127278 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 8 minutes and 47 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Misiu^^ [AMXBans] Reason : ' slowa ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3719814 ' [AMXBans] Your IP : ' 93.179.194.94 ' [AMXBans] =============================================== Witam oto taki problem pisałem na U@ że 1 gracz jest odpalony. Po chwili znów napisałem a za 7 minut znowu pisałem że odpalony i dostałem bana za to? LOL widać administracja tu dobra jak pisze że gracz jest odpalony bo wali same banie na U@ to bana mi dawają a nie jemu? hah co to za administracja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Marca 2014 #127283 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ban od adonai mozliwe ze sie pomylil dlatego zaczekaj na jego wypowiedz wszystko sie wyjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127284 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Oke poczekam możliwe że sie pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 5 Marca 2014 #127290 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mozliwe ze Twoje zdanie na temat gracza bylo zle. A adonai o tym wiedzial , Spamowanie na u jest rowniez karane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2014 #127293 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Byc moze Tetra, ale Adonoi raczej zna komende amx_psay, a powod "slowa" tu chodzi raczej o kulture gracza. Lecz ban juz minal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127294 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Wiem ale po 1 chyba tlyko 7x napisalem na U@ a tak to an ogolnym nicniepisalem a to ze spam na U@ to wiem ale to niespam jak 7x napisalem i po kilku minutach grałem i bana załapałem a ban na 30min był więc może ogarniecie admina? Bo grać se chce z kolegą tam graliśmy i odpalony był wiem bo na aimie jechał to widoczne było ale grał takjakby niemiał (rozpoznałem bo byłem 4x adminem na servach) a jak juz nic admin ss niezrobił to cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2014 #127296 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Misiu skoro przeklinales admin ma prawo dac Ci bana za kulture badz tak jak jest za "slowa". Po 2 jezeli admin nic sobie nie robi z u@ zrob jakies dowody i wstaw, lecz najlepsi sie czasem myla i moze tak bylo w Twoim wypadku ? Ale dobra moze juz niech sie wypowie admin banujacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127302 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Na U@ nie pisałem przekleństw/obrazy itp ani na sayu:) więc niewiem o co chodzi:) pisałem na U@ ''bOt odpalony'' ''bOt coś ma'' i ''bOt ma aima'' więc tak kilka razy napisałem ale pisze 7x amx to było:) P.S. czekam na odp admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127319 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Owszem zgłaszałeś, ale przy tym użyłeś wulgaryzmów i za to dostałeś bana na 30 min. Ban słuszny. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2014 #127320 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Skarga i tak jest bez dowodów. Adonai podał swoją wersję, nie ma co dłużej ciągnąć tematu. Ban minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Marca 2014 #127321 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi