Albandi Napisano 4 Marca 2014 #126935 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 1. Chciałbym zaproponować celownik na serwerze paintball. 2. Chciałbym ,żeby paintball był podobny do cod mod już wyjaśniam o co chodzi : To będzie wyglądało jak zwykły paintball tylko ,że będą klasy . Coś podobnego jak Serwer 3mod.pl IP tego paintball : 31.186.82.137:27066 Myślę że wtedy będziemy mieli więcej graczy liczę na poparcia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127056 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 1. Właśnie po to jest ten "realny" mod aby odwzorowywał prawdziwą gre w paintball'a. Tak jak w prawdziwej grze nie masz celownika, tak na serwerze również go mieć nie będziesz. Dużo ciekawsza i inspirująca gra. 2. Jak dla mnie kaszana, Paintball to paintball, zbyt przekombinowany według mnie graczy przyciągać nie będzie. Tym bardziej biorąc pod uwagę to, że osoby które grają dłużej będą mieli większe szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2014 #127310 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Popieram zdanie Maydraxa, wedlug mnie te propozycje nie poprawilyby serwera, lecz to jest moje zdanie poczekamy, moze wiekszej ilosci sie spdoba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128190 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Chodzi ci o christmas moda? Jak tak to jestem na wielkie TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Marca 2014 #133451 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Nie przejdzie, niech paintball zostanie paintball'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Marca 2014 #133452 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi