Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126881 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Proponuje zmienić mapy aktualne na mapy z cyklu paintball. Trochę więcej zabawy, nowe mapy, więcej możliwości, nie są wcale duże i dużo lepiej się na nich gra. Co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 4 Marca 2014 #126929 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na Nie. Moim zdaniem nie ma sensu bo i tak każdy się bawi na tym serwerze paintball . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126956 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na nie bo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Marca 2014 #127011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Masz jakieś konkretne propozycje odnośnie map? Prosiłbym o wypowiedź wszystkich graczy odwiedzających nasz serwer. Każda sugestia zostanie przez nas wzięta pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127053 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 cs_paintball cs_wiocha cs_prospeedball3 de_paintball de_super_paintball fy_paintballarena fy_snow gg_bside_paintball paintball_arabica paintball_assek paintball_blood paintball_fabi paintball_taliban pb_hata pb_fast pb_de_dust2_2009 Chodzi mi głównie o zmianę motoryki map na Waszym serwerze. Oczywiście jest to Wasza decyzja. Wyżej wymienione przeze mnie mapy są typowo pod serwer paintball i dużo ciekawiej na nich się gra. Oczywiście wypowiedź reszty graczy jest bardzo ważna, ja tylko daje pomysł który moim zdaniem jest udokumentowany większą liczbą graczy, przyciągniem, serwer jest ciekawszy. Nie rozumiem wypowiedzi KeeQ. Co znaczy, że "i tak każdy bawi się na tym serwerze" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2014 #127314 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hmm wedlug mnie mozna wymieszac, obecne mapy z mapami paintball, mialoby to na celu wylonienie, ktore mapy beda ciekawsze dla graczy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2014 #129260 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Jestem tego samego zdania co @up. Wymieszanie map byłoby bardzo dobre. Obecnie map jest mało, a przy dużych często się zdarza, że osoby nie wykonują celów mapy. Minusem takich stricte paintballowych map jest to, że są strasznie małe. Wychodzisz z respa i kulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi