Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126872 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Hej Co sądzicie o usunięcie smug za lecącymi kulkami ? Mniej będzie lagowało podczas gry, no i zawsze troszkę trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Marca 2014 #127316 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mi sie akurat to podoba i nie mam problenu z lagami, chyba ze te lagi to problem wiekszej ilosci graczy to chyba trzeba bedzie wycofac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2014 #128186 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Moim zdaniem lepiej by było jak by kule leciały prosto tak jak w realnym życiu i były szybsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 7 Marca 2014 #128172 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Moim zdaniem lepiej by było jak by kule leciały prosto tak jak w realnym życiu i były szybsze. To już nie był by paintball ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Marca 2014 #128315 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Grałem na paintball'u na wybitnie mizernym sprzęcie i nie dostrzegłem żadnych opóźnień. Co do wypowiedzi Props'a - niech paintball w jakiś sposób odzwierciedla realną rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Marca 2014 #128552 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Wedlug mnie kulki leca z odpowiednia predkoscia, a co do prostego strzalu poprawilbym tylko na awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Marca 2014 #133450 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi