Gość Guest Napisano 3 Marca 2014 #126614 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nick: Misiu^^ Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 27 lut 2014 Czas spędzony na forum: 17 dni około Doświadczenie w ocenianiu: Znam się na tym na kolegi servie byłem unbanerem i Adminem ale sieć upadła bo mało typa grało Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście że tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie nigdy Dlaczego Ty?: Może tutaj w końcu dużo sieci macie a dużo dostaje bany więc się przyda nie jeden unbanner:) Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Mogę być nawet jak jestem w szkole na forum siedzieć Coś od siebie: Nic ciekawego proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Marca 2014 #126616 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 "Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]." Jestem na NIE, konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Marca 2014 #126623 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi