Gość Guest Napisano 3 Marca 2014 #126418 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam.Ja w sprawie dodania misji na tym cod modzie.Myślę że to uatrakcyjni grę i będzie ciekawiej.Tylko misje takie realne ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Marca 2014 #126421 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Misje były, tylko coś się psuły, z tego co mi wiadomo miały być naprawione jak i wgrane na nowo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 3 Marca 2014 #126429 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Misje byly i beda . Mieli je dopracowac i wrzucic na serwerer . Wiec czekajmy :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 3 Marca 2014 #126430 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi