Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126158 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam Dziś na serwerze były 2 sytuacje. 1. Dostalem FD i zamiast boxa ct otworzyl cele. Malu na to powiedział że to było na pewno 'przez przypadek' no dobra przypadki się zdarzają. 2. Był koniec mapy a ja zostałem ostatni(bo byla zabawa ganiany) gdy chcialem wybrać pojedynek zostalem zabity... Gdy mapa się zmieniłe powiedziałem o tym Malu a ten znowu, że na pewno to był przypadek.... Możecie się w końcu przyznać, że to była kogoś wina a nie każdy gada przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126159 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 1 argument czytam kolejny raz i nie wiem o co Ci chodzi... 2 napisz kto Cie zabil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Marca 2014 #126160 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Przepraszam, że się wypowiem, ale zamknijcie ten temat, bo aż płakać się chce. Powinien być jeszcze warn dla tego co napisał taki durny temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 2 Marca 2014 #126162 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 1. Mi też się nie raz zdarzyło zamiast box'a otworzyć cele, ponieważ box jest pod liczbą 4, a cele pod 3. Powiedz mi czym zawinił, bo za to nie ma żadnej kary. 2. Zostałeś ostatni na zabawie, może nie spojrzał, że został ostatni więzień. Nie oceniaj ludzi pochopnie. Jestem pewny, że nie zabił Cię celowo. Po prostu się zagapił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Marca 2014 #126164 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 1. Nawet najlepszym zdarza się błąd, prowadzący zamiast 4 kliknął 3. Zabrał Ci FD? Zabił Cie? Nie, poprostu wszyscy mieli free day. 2. Zostałeś Ty i jakiś inny gracz, akurat w tym momencie gdy Mr Les Cie zabijał, drugi gracz wyszedł z serwera. Nikt nie mógł tego przewidzieć. Na serwerze Ci to tłumaczyłem, ale za bardzo nie kontaktowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Marca 2014 #126166 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi