Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]2 'pomylki'

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam

Dziś na serwerze były 2 sytuacje.

1. Dostalem FD i zamiast boxa ct otworzyl cele. Malu na to powiedział że to było na pewno 'przez przypadek' no dobra przypadki się zdarzają.

2. Był koniec mapy a ja zostałem ostatni(bo byla zabawa ganiany) gdy chcialem wybrać

pojedynek zostalem zabity... Gdy mapa się zmieniłe powiedziałem o tym Malu a ten znowu, że na pewno to był przypadek....

Możecie się w końcu przyznać, że to była kogoś wina a nie każdy gada przypadek?

1. Mi też się nie raz zdarzyło zamiast box'a otworzyć cele, ponieważ box jest pod liczbą 4, a cele pod 3. Powiedz mi czym zawinił, bo za to nie ma żadnej kary. :)

2. Zostałeś ostatni na zabawie, może nie spojrzał, że został ostatni więzień. Nie oceniaj ludzi pochopnie. Jestem pewny, że nie zabił Cię celowo. Po prostu się zagapił. :)

1. Nawet najlepszym zdarza się błąd, prowadzący zamiast 4 kliknął 3. Zabrał Ci FD? Zabił Cie? Nie, poprostu wszyscy mieli free day. 

2. Zostałeś Ty i jakiś inny gracz, akurat w tym momencie gdy Mr Les Cie zabijał, drugi gracz wyszedł z serwera. Nikt nie mógł tego przewidzieć. Na serwerze Ci to tłumaczyłem, ale za bardzo nie kontaktowałeś. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...