Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126150 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam. Mam do Was pytanie związane z Chowanym. Więc tak podczas szukania znalazłem gracza NoToJaa było wtedy 15 sec do końca zabawy kliknąłem na niego w 14 lub 13 sekundzie i miał 5 sekund na wybranie koloru. Gracz przedłużał prosił mnie abym zaczekał więc odczekałem 3 sec (łącznie 8 sec) zostało 4-5 sec do końca mapy i kiknąłem na drugiego. I skończyła się zabawe po czym zabiłem NoToJaa za to że nie nie wybrał koloru przed czasem i drugiego za to że po zabawię próbował się buntować. Od 2 stron słyszę że mam FK więc co sądzicie na ten temat? PS.Widziałem jak admini i inni gracze też tak robią więc zrobiłem tak jak oni. Pozdro: Lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Marca 2014 #126152 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jeżeli zabiłeś go po zabawie to niestety FK, zawsze gracze przedłużają ale trzeba było być stanowczym i zabić go przed zakończeniem. Bana nie będzie ale zapamiętaj tą sytuacje, aby nie było nie porozumień w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126153 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Malu Malu Malu... Wieleinnych graczy tak robi. Jakiś admin raz też tak zrobił i co nikt nie mówił, że FK. A ty jeszcze mówisz: Bana nie będzie śmiech na sali normalnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126154 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 @Krówka Lajcika. Jakoś nie spotkałem się z tym by admina tak zrobił. Inni gracze tak robią, jakoś się z tym nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Marca 2014 #126169 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Sprawa została wyjaśniona. Na serwerze chodzi o fajną zabawie, a nie banować każdego kto popełni błąd. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Marca 2014 #126170 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi