Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Chowany

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam. Mam do Was pytanie związane z Chowanym. Więc tak podczas szukania znalazłem gracza NoToJaa było wtedy 15 sec do końca zabawy kliknąłem na niego w 14 lub 13 sekundzie  i miał 5 sekund na wybranie koloru. Gracz przedłużał prosił mnie abym zaczekał więc odczekałem 3 sec (łącznie 8 sec) zostało 4-5 sec do końca mapy i kiknąłem na drugiego. I skończyła się zabawe po czym zabiłem NoToJaa za to że nie nie wybrał koloru przed czasem i drugiego za to że po zabawię próbował się buntować. Od 2 stron słyszę że mam FK więc co sądzicie na ten temat?

PS.Widziałem jak admini i inni gracze też tak robią więc zrobiłem tak jak oni.

Pozdro: Lajt 

Jeżeli zabiłeś go po zabawie to niestety FK, zawsze gracze przedłużają ale trzeba było być stanowczym i zabić go przed zakończeniem. Bana nie będzie ale zapamiętaj tą sytuacje, aby nie było nie porozumień w przyszłości

Gość Guest

Malu Malu Malu... Wieleinnych graczy tak robi. Jakiś admin raz też tak zrobił i co nikt nie mówił, że FK.

A ty jeszcze mówisz:  Bana nie będzie śmiech na sali normalnie..

Gość Guest

@Krówka Lajcika. Jakoś nie spotkałem się z tym by admina tak zrobił. Inni gracze tak robią, jakoś się z tym nie spotkałem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...