Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #125991 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Nazywam się SoltyS. Dostałem bana ponieważ , zabiłem 2 razy Morderce który od razu uznał mnie za Cheatera. Niestety staty miałem 8:15 czy mogę czitować? Miałem farta i nic więcej. Grałem tu około 1-1.5 roku temu.Chciałbym prosić o UB. Myślę, miła administracja uwierzy iż nie jestem Cheaterem. Pozdrawiam SoltyS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 2 Marca 2014 #125994 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Chcesz ub to wstaw 5 ss które Ci zrobiono. Ss mają być w formacie .tga i spakowane w winRAR . Jeśli nie wstawisz ratuje Cie zrobienie 100 reklam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 2 Marca 2014 #125996 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi