Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125702 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam, jestem graczem waszego serwer DD2+DM. - Mam co do niego pare uwag, oraz propozycji. - Jakich? Propozycje: #--- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- #--- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # - Mam propozycje odnośnie map. Czyli aby były na serwerze bez glosowania, mapki które by się zmieniały co 15-20 minut. Mapki: de_dust2, de_mirage, de_train, de_nuke, de_inferno. (Z tym to bym zrobił glosowanie) Oraz zeby bylo kazdy na kazdego. #--- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- #--- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- Uwagi: --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # Wkurza mnie ten patent, a zwłaszcza na de_dust2. --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # --- # Respimy się na respie i tt przyjdzie nie ruszymy sie i kulke w łbie mamy.... TT raszuje, lub z awp jak CT wychodzi z anarchi, TT już na respie czai się, i nie mamy szans zeby dotrzeć do nich nawet przez bs B, ponieważ tam też raszuje. Zmienił bym to na dd2, aby była jakaś linia która odziela ludzi, i bs'y. (Takie jak na tp). Lub, na dd2 tylko zrobił tak aby kazdy się martwił o siebię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125708 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Spójrz. Teraz zostały dodane nowe mapki którymi są Inferno i Westwood. Na Westwoodzie mało ludzi wtedy gra to co dopiero będzie na mirage/train Traina bodajże znają ale mirage raczej nie więc będzie mniejsza grywalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125710 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 dobra, luz, ale wesstwood to glupia mapka, ja mowie tak o glosowaniu. Np aby byly mapki dd2, train, nuke i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125717 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ja myślę ze zamiast westa nuke sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125760 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mapy zostały wybrane w publicznej ankiecie. Oczywiście wybór mimo, że Wasz nietrafiony (de_westwood). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #123302 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mapy zostały wybrane przez graczy dm. A co do twoich propozycji nic ciekawego nie widzę. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #123200 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi