Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125682 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Nick: Frig Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore, byłem pare razy na tej funkcjii i spełniałem to co musiałem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): na 8. Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: steam. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie mam gt ale mam chyba 34 Dlaczego TY .!: chce pomóc na serwie, a także graczom w trudnych sytuacjach Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-2 h . Kontakt: gg / steam / pw. PS: jak coś to, co że nie mam stażu ale, przecież moge go dobić ale nie ma że od dni na forum na wymaganiach, więc nie muszę chyba. Jak coś to mogę nabić na forum. Te Dni. Ale nie ma w wymaganiach jak coś. a takto inne wymogi spełniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 1 Marca 2014 #125697 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Nie chcę nic mówić ale masz 300h przegrane. A tak to jestem neutral z przychylnością na tak. Gracz ogarnia, w miarę aktywny. Czasem wpada w konflikt, ale myślę że nad tym popracuje. /edit. Właśnie się friga pytałem czy składał podanie i okazało się że nie. Czyli mamy zwykłą podszywkę. ;] Dziękuje. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Marca 2014 #125699 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 http://multi-head.pl/user/2258-frig/ Wytłumacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125700 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Prosze o zbanowanie tegop typa to jest podszywka Frig jest mym nikiem od 2 lat i ja na nim nabilem 300 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Marca 2014 #125703 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Frig jest tylko 1 i to nie jesteś Ty. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi