Johny Opalony Napisano 1 Marca 2014 #125644 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 witam, nw czy już ktoś o tym pisał, ale napisze że potrzebujemy na serva HLTV, gdy wbijam na serva ludzie sie skarżą na FK,Mass FK,TK, niekiedy że goście na wh napierdzielają ( z tym przypadkiem raz sie spotkałem) bo ludzie nie mogą sobie łamać regulamin jak adma nie ma i nie ponosić konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 1 Marca 2014 #125646 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Też mi tak piszą że np.Ktoś fk/Tk A ja niemogę nic zrobić bo ani demka niema żadnych dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Marca 2014 #125669 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 W najbliższym czasie wszystko powinno wrócić do normy. Prace cały czas trwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Marca 2014 #125670 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi