Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Reakcje z czapkami.

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Mam do Was pytanie związane z reakcjami.Więc tak mówiąc zwięźlej chodzi mi oto że podczas

prowadzenia daje polecenia i mówię :

"macie mieć założoną czapkę : afro,beret,viking,ser,lolface do odwołania

,hello kitty,ser,idiota."

I tak jeden admin powiedział mi że nie można dawać błędnych reakcjii z czapkami. 

- I teraz pytam się gdzie to jest napisane ?

- Gdzie jest o tym wspomniane że nie można ?

Podam Wam teraz przykład to jest to samo co pierwsza lub ostatnia reakcja np. ostatnia reakcja podskoczył bym sobie to też jest błędna rekacja i skoro zakazane są błędne reakcje z czapkami to powinny być też zakazane z ostatnią lub pierwszą reakcją bo co to za problem zapamiętać że jak się mówi że jakaś czapka jest do odwołania i podamy jeszcze kilka innych nie do odw. to wiadomo że musimy założyć tą do odwołania bo jest do odwołania.

Podałem sensowne argumenty i proszę o opinię graczy i administracji.

PS. Zacząłem ten temat ponieważ każdy admin mówi coś innego sami ustalają regulamin  co można a co nie ,a to nie jest ich działka tylko działka H@ lub opiekuna więc proszę o "ogarnięcię" tego tematu i w miarę możliwości naniesienie poprawek na regulamin bo nie jest on do końca sprecyzowany.

Pozdro:  Lajt

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...