Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #122984 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mam do Was pytanie związane z reakcjami.Więc tak mówiąc zwięźlej chodzi mi oto że podczas prowadzenia daje polecenia i mówię : "macie mieć założoną czapkę : afro,beret,viking,ser,lolface do odwołania ,hello kitty,ser,idiota." I tak jeden admin powiedział mi że nie można dawać błędnych reakcjii z czapkami. - I teraz pytam się gdzie to jest napisane ? - Gdzie jest o tym wspomniane że nie można ? Podam Wam teraz przykład to jest to samo co pierwsza lub ostatnia reakcja np. ostatnia reakcja podskoczył bym sobie to też jest błędna rekacja i skoro zakazane są błędne reakcje z czapkami to powinny być też zakazane z ostatnią lub pierwszą reakcją bo co to za problem zapamiętać że jak się mówi że jakaś czapka jest do odwołania i podamy jeszcze kilka innych nie do odw. to wiadomo że musimy założyć tą do odwołania bo jest do odwołania. Podałem sensowne argumenty i proszę o opinię graczy i administracji. PS. Zacząłem ten temat ponieważ każdy admin mówi coś innego sami ustalają regulamin co można a co nie ,a to nie jest ich działka tylko działka H@ lub opiekuna więc proszę o "ogarnięcię" tego tematu i w miarę możliwości naniesienie poprawek na regulamin bo nie jest on do końca sprecyzowany. Pozdro: Lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Marca 2014 #125423 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Podwójny temat, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Marca 2014 #125424 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi