Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125398 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Twój nick podczas gry: mjenso! Godzina, data zdarzenia: ~1:05, 01-03-2014 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 29132004 Uzasadnienie: Nawet nie wiem kiedy dostałem bana bo wtedy byłem afk wracam na kompa i zobaczyłem że mam bana. Nie szło mi najlepiej więc nie widzę podstaw do osądzania mnie... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : mjenso! : s [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 29132004 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.253.97.80 ' [AMXBans] =============================================== http://speedy.sh/FGYPe/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125407 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi