Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #116653 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'podszywka' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:15786040' [AMXBans] Your IP: '83.29.198.14' [AMXBans] =============================================== Twój nick podczas gry: Klejnot Nilu Godzina, data zdarzenia: około 23:50 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:15786040 Uzasadnienie: DM + DD2; niby pod co się podszywałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125385 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 TU musi wypowiedzieć się admin banujący a jest nim biOhazard czekamy na wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125458 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Koledzy ja banowałem gracza o nicku o ile pamiętam, bo wczoraj trochę śpiący już byłem. (1)Player pro. Klejnot Nilu sorki, ale grałem po ciemku, bo dziewczyna już spała. Mi się nie zdarza robić takich pomyłek. Ale nawet najlepsi się mylą. Prosze o UB dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125467 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi