Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125336 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Siema, dostałem bana za używanie knifa na zm. eAsy sKill# najwidoczniej jesteś ślepy uznając to za speedhacka. Taki Admin to skarb! Dziekuje, NIE POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125342 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dobra kolego nie spinaj się tak po prostu nie pisało że knife użyłeś a teleportowałeś się,Więc uznałem to za sh,mój błąd a ty już że ja ślepy jestem ogarnij się i nie płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125354 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dobra kolego nie spinaj się tak po prostu nie pisało że knife użyłeś a teleportowałeś się,Więc uznałem to za sh,mój błąd a ty już że ja ślepy jestem ogarnij się i nie płacz Po pierwsze nie jestem Twoim kolegą od tego zacznijmy, po drugie takie błedy zdarzaja Ci sie czesto co do ludzi wiec inni admini powinni zastanowic sie nad twoja posada. Kazdy admin z tego co zauwazylem podchodzi rozsadnie do jakiejkolwiek sprawy tylko ty na spontanie z pelnej kurwy. Siemandero, koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Lutego 2014 #125370 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Zły dział, przenoszę. Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Lutego 2014 #125372 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi