Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125165 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nick: Cendyz Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): duże , byłem kilka razy adminem Znajomość SourceMod (W skali 1-10): 8/10 Staż w TF2: b.dużo Steam ID: STEAM_0:1:73268181 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Cendyz/80.72.43.106:26911/ Dlaczego TY .!: Na wstrzyku gram już od długiego czasu , liczba godzin spędzonych na wstrzyku jak i na grze TFa . Chce być adminem dlatego że nie zawsze admini są na serwerze a wtedy znajdzie się jakiś aim czy spamer raczej wszystko ogarniam myślę że jest ok. Przy okazji nie jestem jakiś tam agresywny , wszystko na spokojnie załatwiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na TF2: godzinka lub dwie Kontakt: skype , steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125230 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 na Tak : + wiek + doświadczenie + amx + steam - posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125242 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No tak, bo ilość postów na forum to taka ważna sprawa w kwestii bycia adminem TFa <_< Admin ma być od ogarniania serwera, a nie od nabijania postów na forum. Cendyz - grywasz na naszym serwerze w miare regularnie od dłuższego czasu, ludzie Cię znają. Na mnie zawsze sprawiałeś dobre wrażenie, nie przypominam sobie jakikolwiek niemiłych incydentów z Twoim udziałem. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125756 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ja także na tak, każdy chętny na bycie adminem jest mile widziany ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126187 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 na tak -steam -wiek. i ogar ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 4 Marca 2014 #127012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jestem na Tak . Wiek spoko i ogarnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #127146 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Całkiem przyzwoity i ogarnięty Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Marca 2014 #127931 Administrator Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi