Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY EsportsPlus.me

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Dziś chcę Wam pokazać kolejną stronę bukmacherską dotyczącą esportu. Jak się domyślacie jest to www.esoirtsplus.me 

Ogólnie nie różni się niczym innym jak inne takie strony, no może poza kilkoma małymi zmianami:

• Przyjazny interfejs. Strona ma przyjemną i łatwą do opanowania strukturę, która uprzyjemnia grę.
  • Pomijając standardowe gry CS:GO, LOL'a, Dota 2 do typowania meczy mamy również wiele innych gier jak Star Craft 2, Call of Duty. Oraz czego się właśnie dowiedziałem do typowania są też normalne sporty, takie jak aktualnie odbywający się Spanish Copa del Ray, Bundesliga, oraz NBA. Są otwarci na propozycje z dodaniem innych gier i nie tylko!
  • Nie musisz mieć konta STEAM! Rejestracja jest całkowicie darmowa i potrzebujesz do niej jedynie emaila i numeru telefonu do weryfikacji. Jeśli obawiasz się o swój stan konta, właśnie za chwilę sprawi, że przestaniesz wink.png Na stornach beterskich już dawno widziałem takie posty i nikt się nie skarżył. Sam się tam zarejestrowałem i nic nie straciłem. Jeśli nadal się boisz, zawsze możesz użyć jakiegoś numeru na którym Ci nie zależy.
  • Na start po podaniu tego kodu: J4UAH otrzymasz 500 coinsów gotowych do typowania meczy! Dodatkowo za każdy dzień logowania dostajemy coins'y smile.png

Moim zdaniem układ jak najbardziej przyjemny. Nawet jeśli nigdy nie próbowałeś betowania, teraz jest odpowiedni moment zrobienia tego za darmo!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...