Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 pisałem do Opiekunów na steamie nic nie dało więc może tutaj spróbuje.... 1. jedna z moich klas premium nie działa. jedna z nich czyli Konspirant którą kupiłem płacąc przelewem działa, ale druga Śmierć, za którą płacone było poprzez wysłanie sms nie działa. Działała zaraz po zakupie a potem przestała. 2. skoro nie działa mi amxmodmenu mimo że mam przydzieloną flagę admina to może warto spróbować przyznać ją na nick a nie sid? nie zamykać z dopiskiem "zgłoś się do opiekuna" bo próbowałem // do przeniesienia na problemy COD 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Lutego 2014 #125090 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoś się do mnie na pw/steam z kodem aktywacyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Lutego 2014 #125091 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi