Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124849 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Twój nick podczas gry: lideR Tech[N]ologY Godzina, data zdarzenia: 23:55, 27 luty 2014 Mapa: cs_estate STEAM_ID / IP: 'STEAM_0:0:78680934' ; '193.59.104.140' Uzasadnienie: Piszę tu odnośnie takiego problemu, którego nie potrafię rozwiązać. Zostałem zbanowany za coś o co nie mam bladego pojęcia co to oznacza, gdybym wiedzial to od razu bym to jakoś naprawił, a mianowicie temat zbanowania to: "NoRecoil Script". Pomoże mi ktoś naprawić to, abym mógł grać normalnie ??? Grałem tu już wcześniej dłuższy okres czasu i kupywałem nie raz klasy, ale miałem przerwe ponad miesiąc a w tym czasie miałem format kompa i odnowa wszystko instalowałem i dopiero dzisiaj cs-a ogarnąłem i w tej rzeczy mam jedyny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 27 Lutego 2014 #124850 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zostałeś automatycznie zbanowany za NoRecoil Script, serwer go wykrył i zbanował Cie. Jedynym ratunkiem dla Ciebie jest zrobienie 100 reklam serwera MH Nic innego nie możesz zrobić ... 100 reklam = UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 27 Lutego 2014 #124851 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi