Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124848 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam, otóż dnia 27 lutego 2014 dostałem bana na 30 minut za nic. Zbanował mnie admin o nicku aquxx czy jakoś tak. Niech przestawi mi dowody w jaki sposób zasłużyłem na bana. To, że napisałem "Paulina jest dziewczyna aquaxx czy jakos podobnie, albo ten zakochany z Gimbazy" to dostałem bana ? Skąd ten admin się urwał ? Wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'nie wkurwiaj ludzi' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:18457296' [AMXBans] Your IP: '83.25.71.108' [AMXBans] =============================================== I do tego to co napisałem http://pokazywarka.pl/2l1qdq/ Dziękuję pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lutego 2014 #122581 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Drogi tutku, bana dostałeś od Head Admina tej sieci. Musiałeś sobie na to zasłużyć. Zły dział przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #122561 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 to head admin za dużo sobie pozwala pizda z niego jest banuje za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #124853 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi