Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #124923 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 Bardzo pi臋kny naprawe masz Tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 28 Lutego 2014 #124930 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 艢wietny wywiad, oby wi臋cej takich Plusik za fotke :] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Lutego 2014 #124960 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 Na tak bardzo dobrze przeprowadzony wywiad do tego ma du偶e do艣wiadczenie oby tak dalej 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #124996 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 Super .. 聽 聽 聽 聽na Tak ! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125016 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 Taki ma艂y szczeg贸艂...to foto to nie jest photoshop. : ) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125030 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 super 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125168 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 Witaj droga Paulino. Czytaj膮c Tw贸j wywiad, kt贸ry jest dla mnie najwa偶niejsz膮 cz臋艣ci膮 podania, popad艂em w takie uczucia jak ciep艂o i pewn膮 nostalgi臋 nad uciekaj膮c膮 Nam m艂odo艣ci膮. Pomimo tego 偶e pan Tomasz przyj膮艂 to podanie, nie wiem przy tym jakimi motywami si臋 kierowa艂, to i ja akceptuje to podanie. Gratuluj臋 awansu i 偶ycz臋 Nam bardzo owocnej wsp贸艂pracy. Wraz z przyj臋ciem obliguj臋 Ci臋 do zasady "Tym samym obliguje Ci臋 do wype艂niania swoich obowi膮zk贸w w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres pr贸by, kt贸ry polega na tym i偶 publikacje najpierw przechodz膮 przez moje "oczy" nast臋pnie zaakceptowane b膮d藕 odrzucone s膮 opublikowane na forum i analogicznie." Pozdrawiam OST. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125169 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi