Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #124923 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Bardzo piękny naprawe masz Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 28 Lutego 2014 #124930 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Świetny wywiad, oby więcej takich Plusik za fotke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Lutego 2014 #124960 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Na tak bardzo dobrze przeprowadzony wywiad do tego ma duże doświadczenie oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #124996 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Super .. na Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Taki mały szczegół...to foto to nie jest photoshop. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125030 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125168 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witaj droga Paulino. Czytając Twój wywiad, który jest dla mnie najważniejszą częścią podania, popadłem w takie uczucia jak ciepło i pewną nostalgię nad uciekającą Nam młodością. Pomimo tego że pan Tomasz przyjął to podanie, nie wiem przy tym jakimi motywami się kierował, to i ja akceptuje to podanie. Gratuluję awansu i życzę Nam bardzo owocnej współpracy. Wraz z przyjęciem obliguję Cię do zasady "Tym samym obliguje Cię do wypełniania swoich obowiązków w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres próby, który polega na tym iż publikacje najpierw przechodzą przez moje "oczy" następnie zaakceptowane bądź odrzucone są opublikowane na forum i analogicznie." Pozdrawiam OST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125169 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi