Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #71190 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wysłalem sms na vipa'a na servie only dd2 #2 wpisałem kod, Wszystko dobrze szło do momentu wpisywania w konsolę swojego hasła i nie ma nic, nie ma vipa, administracja na gg nie odpisuje, skoro wydałem już te pieniądze, chciałbym tego vipa chociaż zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124482 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Czekam cierpiwie na gg, nikt nie pisał do mnie, a chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lutego 2014 #124529 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Filipek to twój kolejny temat tego typu. Odezwij się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lutego 2014 #124531 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi