Sosya Napisano 26 Stycznia 2016 #327204 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam pojawiła się nowa wersja css_overpass_3 wcześniejsza 1.2 craszowala serwer aktualna wersja jest zaktualizowana do 1.3 więc nie powinno być z nią problemu moja propozycja jest aby została wgrana na serwer za co z góry dziękuje . link. http://www79.zippyshare.com/v/xNs78ZvG/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Stycznia 2016 #389055 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Wydaję mi się, że też była próbowana, ale mogę się mylić. Postaram się dzisiaj sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 26 Stycznia 2016 #389073 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi