JNSRR Napisano 25 Lutego 2014 #123740 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 [align=center]Witam, propozycja: [/align] [align=center]RUST: [/align] [align=center]Opis na czym to ma polegać:[/align] [align=center]Tworzymy Team po cztery osoby, w "meczu" po dwie drużyny. Gramy w survival, czyli ja latam z gm itp. nie da mnie się zabić, a wy macie dajmy 30 minut, na przyszykowanie się po czym podaje waszą lokalizację i zaczynacie się podbijać. Wygra drużyna która zabije team przeciwny, lub będzie miała więcej żywych ludzi po końcu czasu (czyli po 1h grze, nie licząc czasu na przygotowania), gra toczyła by się o VIPA (lub by się ustaliło o co z administracją), Mapkę przygotuję specjalnie pod grę, żeby nie było można opuszczać danego terenu. Organizacją i serwerem bym był odpowiedzialny.[/align] [align=center](sam bym grał w tym turnieju)[/align] [align=center] [/align] [align=center]Filmik co to jest rust: [/align] [align=center][media] [/media][/align] [align=center] [/align] [align=center]Zapraszam do oceniania [/align] [align=center]Rust to wymagająca gra jak coś nie jest to tylko "strzelanka" i zabijanie potworów. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 26 Lutego 2014 Premium #124161 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Troche długo to zejdzie Ale jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124191 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem za , dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Lutego 2014 Autor #124330 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Czas gry można zawsze skrócić, na początku jeden airdrop dla każdej drużyny i jakiś mały słaby domek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 26 Lutego 2014 #124333 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Będzie FUN. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2014 #126508 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Jestem za bardzo ciekawy pomysł zabawa pewnie też będzie fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 17 Marca 2014 Autor #132700 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Do zamknięcia, brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 7 Kwietnia 2014 #138688 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Brak zainteresowania. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 7 Kwietnia 2014 #138689 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi