Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123168 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nick: hds Wiek: 19 Data by HDvid Codec V6.0">rejestracji na forum: 28 kwi 2013 Czas spędzony na forum: 10d 19h 8m 18s Doświadczenie w ocenianiu: Bylem w UBT tutaj przez jakiś czas , ale wtedy zbytnio mnie nie było i oddalili mnie od tej funkcji Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Bo chcę robić to co robiłem Gdy jeszcze byłem w UBT i dostaliśmy do sprawdzenia demka , nie było zaprzeczeń . Teraz też bym dal radę . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-4h Dziennie . Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie , a jak się nie uda to po prostu Życie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Lutego 2014 #123169 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 fragment z wymagań "Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Lutego 2014 #123170 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi