Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122926 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Data i godzina:17:15 23 lutego Nick admina/gracza, który zawinił:gURna picza Dowody:http://speedy.sh/6xwKn/GURNA.dem Świadkowie:Na serwerze był chomik Uzasadnienie Grałem na serwerze prowadziłem gurna wybrał zabawę na jutro ale zmieniła się mapa i powiedział do mnie że dawaj na pojedynek na m4a1 ja powiedziałem że jak zabije mnie to będzie bugowanie życzenia Rozpiska:28:00 nie nie ma takiego czegoś wybrałeś zabawe na jutro a że kończy się mapa to już nie moja wina 28:30 Jak mnie zabijesz mam bugowanie życzenia 28:35 No i demo już leci na forum ! I tak to wyglądało mam nadzieje że chomik wytłumaczy co i jak i nie będzie koloryzował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122927 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Skarga sluszna, admin fawouryzuje wiezniow, była taka sytuacja ze był chowany i znalazl wieznia, wiezien wybrał zly kolor a on go nie zabił. Obraża innych graczy i nie reaguje jak sie pisze do niego na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 23 Lutego 2014 #122931 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Skarga sluszna, admin fawouryzuje wiezniow, była taka sytuacja ze był chowany i znalazl wieznia, wiezien wybrał zly kolor a on go nie zabił. Obraża innych graczy i nie reaguje jak sie pisze do niego na u@. Jeżeli chodzi o u@, czasami jest tam spam i dlatego można nie zobaczyć lub coś. Co do skargi, skarga słuszna. Jest to bugowanie życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122945 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jeżeli chodzi o u@, czasami jest tam spam i dlatego można nie zobaczyć lub coś. Co do skargi, skarga słuszna. Jest to bugowanie życzenia. Moze czasami jest spam ale on mnie ignoruje cały czas pisze do niego zawsze gdy on jest a on nic sobie z tego nie robi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Lutego 2014 #122980 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Skarga bez sensu. Każdy może nie zauważyć, że czas mapy się skończył. Po za tym nie wybrał konkretnej zabawy, więc nie widzę w tym bugowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi