Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122847 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Nick: Raaku Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 27 sierpień 2013 rok Czas spędzony na forum: 21h Doświadczenie w ocenianiu: Pełniłem tą samą funkcję na ponad 4 sieciach, mogę wymienić na PW. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Jestem osobą odpowiedzialną, konsekwentną i bezstronną. Stanowczo dążę do wybranego celu, staram się jak najbardziej pomóc w rozwoju sieci. W razie potrzeby pomagam administracji, czy to jak ostatnio dofinansowywuje serwery - 50zł. Jestem kreatywną osobą, która ma dużo czasu na obowiązki. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3 - 4 godziny Coś od siebie: Mam nadzieję że dam radę, proszę o pozytywne rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lutego 2014 #122850 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 link z plikami na pw powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lutego 2014 #122888 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361885 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi