honja Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Cześć, mam na imię Sebastian, mam 18 lat i pochodzę z okolic Rzeszowa. Uczęszczam do drugiej klasy na kierunku technik mechatronik. Na waszą sieć trafiłem przypadkowo ponieważ poszukiwałem w miarę ogarniętego serwera CS:GO. Interesuję się każdym rodzajem muzyki, grafiką komputerową, programowaniem, pisaniem pluginów, anime, mangą oraz kolarstwem. Myślę że znajdę swoje miejsce na tej sieci i zostanę tutaj na dłużej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Zapraszam na DD2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DANbeast Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi